توپ برجام درمیدان اروپائی ها

وزیر کشور : با مذاکرات اخیر توپ در زمین اروپایی‌ها است و باید همه تحریم‌های ظالمانه لغو شود.

وزریر کشور :با مذاکرات اخیر توپ در زمین اروپایی‌ها است و باید همه تحریم‌های ظالمانه لغو شود.

به گزارش پایگاه خبری جوان فردا javanefarda.ir  احمد وحیدی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم در بجنورد در پاسخ به سؤالی درباره مذاکرات وین٬ اظهار داشت: دولت سیزدهم با دادن دو طرح به اروپایی‌ها عزم خود را برای مذاکره اعلام کرده است.

وی افزود: توپ در زمین اروپایی‌ها است و باید نتیجه که لغو تحریم‌های همه‌جانبه است حاصل شود و این خواست جدی دولت سیزدهم است.

وزیر کشور تصریح کرد: طرف‌های غربی برای مذاکره به کشورهایشان بازگشتند. خواست ما مشخص است و باید دول اروپایی‌ها بی‌عملی خود را در برابر عهدشکنی اروپایی‌ها جبران کنند.

وحیدی گفت: ما باید تشخیص بدهیم که آن‌ها چقدر در تعهداتشان جدی هستند و اگر این اطمینان حاصل شود حاضر هستیم با آن‌ها همکاری کنیم. تعهدات آن‌ها باید رفع همه تحریم‌ها باشد.

وی گفت: با این حال تا کنون آثار مثبتی در گذشته دیده نشده است و کاملاً به دول اروپایی‌ها بدبین هستیم. بودجه ۱۴۰۱ با فرض ادامه تحریم بسته شده است و بدبینی ما ادامه دارد و چه تحریم‌ها برداشته شود چه برداشته نشود٬ حرکت اقتصادی کشور ادامه خواهد داشت و آن‌ها یعنی دول غربی ضرر خواهند کرد.