جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

روحانی مظلوم ترین رئیس جمهور بعد از انقلاب است

به گزارش به گزارش «جوان فردا »، اسحاق جهانگیری عصر امروز درنشست استانداران کشور با موضوع تحقق اقتصاد مقاومتی که در محل وزارت کشور برگزار شد اظهار کرد: حرف‌های بد و سخیفی راجع به شخصیت دوم کشور زده...

مرداد ۱۷, ۱۳۹۵
90 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

جهانگیری روحانی

حرف‌های سخیفی راجع به روحانی زده می‌شود / او مظلوم ترین رئیس جمهور بعد از انقلاب است
با روی کار آمدن روحانی ثبات و آرامش در کشور به وجود آمد و در میان قوا دوستی برپا شد و آن‌ها دیگر علیه هم اقدامی نکردند البته ممکن است اختلاف نظر وجود داشته باشد که این اختلافات در جلسات سران قوا حل می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی جوان فردا(  javanefarda.ir )  :

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه رئیس جمهور و دولت یازدهم مظلوم ترین دولت و رئیس جمهور بعد از انقلاب هستند گفت:‌طوری رئیس جمهور را مورد تهاجم قرار داده اند که این تهاجم ها بی سابقه است، آن هم رئیس جمهوری که در دور اول ریاست جمهوری خود گره های بزرگی را باز کرده است.

به گزارش به گزارش «جوان فردا »، اسحاق جهانگیری عصر امروز درنشست استانداران کشور با موضوع تحقق اقتصاد مقاومتی که در محل وزارت کشور برگزار شد اظهار کرد: حرف‌های بد و سخیفی راجع به شخصیت دوم کشور زده می‌شود در حالیکه ما نجابت می‌کنیم و نمی گوییم این افراد چه شرایطی را برای کشور فراهم کرده‌اند.

جهانگیری روحانی

وی در ادامه افزود: افرادی که علیه رئیس جمهور صحبت می‌کنند فراموش کرده‌اند منابع کشور را چگونه هدر دادند و چه رکود و تورم و هم‌چنین رکود تورمی در کشور ایجاد کرده‌اند، آن‌ها کم کم طلبکار شده اند فراموش کرده‌اند چه فضای سیاسی در داخل کشور درست کردند.

معاون اول رئیس جمهور هم‌چنین تصریح کرد: این در حالی است که با روی کار آمدن روحانی ثبات و آرامش در کشور به وجود آمد و در میان قوا دوستی برپا شد و آن‌ها دیگر علیه هم اقدامی نکردند البته ممکن است اختلاف نظر وجود داشته باشد که این اختلافات در جلسات سران قوا حل می‌شود.

جهانگیری در ادامه با اشاره به نحوه اجرای برجام گفت : ممکن است غرب به تعهدات خود عمل نکند که البته رهبر انقلاب در جای خود تذکر لازم را می‌دهد. تبعیت این دولت از رهبری هم بی‌نظیر است و ما خوشحال می شویم اگر از مسیر فاصله گرفتیم رهبری با تذکر خود ما را به مسیر اصلی باز گرداند، ما حاضر نیستیم هیچ مسئولیت و هزینه‌ای را به دوش رهبری بیاندازیم.

وی در ادامه با اشاره به ا ینکه با برجام بسیاری از موانع ما برطرف شده است ، تصریح کرد: صادرات نفت ما به دو برابر رسیده و مشکلات بخش کشتی رانی و صادرات ما هم حل شده و آرامش و ثباتی در روابط با دنیا داریم. اکنون آرامش بسیار خوبی را برای شاخص های اقتصاد کلان به وجود آورده ایم و این شاخص‌ها دیگر قابل پیش‌بینی شده است . ما البته سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را با تمام وجود اجرا می‌کنیم، من از تک‌تک استانداران برای اجرای اقتصاد مقاومتی تشکر می کنم زیرا در این زمینه به خوبی عمل کردند، وزیر کشور هم مسئولیت سه استان را برای تحقق اقتصاد مقاومتی را بر عهده گرفت که این کار کار نو و جدیدی بود. ما بعد از اعلام نتایج سه استان الگو برای اجرای اقتصاد مقاومتی هر وزیری را مسئولی یک استان قرار می دهیم تا کارها را پیش ببرد.

وی هم‌چنین افزود: ما برای سال ۹۵ ، ۱۲۰ طرح که می‌توان اقتصاد کشور را به حرکت درآورد مشخص کرده ایم و اولویت های ما هم راه اندازی تولید ، افزایش صادرات، فعال شدن بخش مسکن، مبارزه با قاچاق و واگذاری طرح ها به بخش خصوصی است، ما به دنبال افزایش ده میلیارد دلاری صادرات نسبت به سال قبل و راه اندازی ۷ هزار و ۵۰۰ طرح راکد هستیم. البته شاخص‌ها هم نشان می‌دهد که در چهار ماه اولیه امسال اقتصاد کشور حرکت خود را آغاز کرده است، به طور مثال صادرات کشور در این مدت از نظر وزنی ، ۳۶ درصد و از نظر ارزشی ۲۱ درصد رشد داشته است. هم‌چنین بانک‌ها ۴۴ درصد بیشتر تسهیلات ارائه کردند، ما شاهد رشد مصرف برق صنعتی بودیم و بیش از ده میلیون تن گندم هم خریداری شده و برنامه ریزی های انجام شده میزان قاچاق هم کاهش پیدا کرده است، این شاخص ها نشان می‌دهد اقتصاد کشور حرکتی را آغاز کرده است که این حرکت باید استمرار یابد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: اکنون اقتصاد کشور به مدیریت نیاز دارد، البته مدیریت نه به معنای دخالت بلکه به معنای حمایت از بخش خصوصی . ما اگر برنامه‌های خود را به خوبی به پیش ببریم در شهریور و مهر نتیجه آن را خواهیم دید و مخالفان دولت هم اعتراف می‌کنند که اقتصاد کشور به راه افتاده است، ما با انباشت بیکاران از سالهای قبل در کشور مواجهیم و اگر خیلی هنر کنیم معادل متقاضیان جدید می‌توانیم کار ایجاد کنیم، ما حتما امسال به رشد ۵ درصدی می رسیم.

وی با اشاره به اینکه در نظام بانکی اصلاحاتی انجام شد خاطر نشان کرد: ۸۷ درصد منابع تولید کشور از نظام بانکی تامین می‌شود، به همین دلیل باید به نظام بانکی برسیم و مشکلات آن را حل کنیم. در حالی که نظام بانکی مظلوم واقع شده البته من وقتی این حرف را می زنم عده ای چند مدیر عامل را نشان می‌دهند و می‌گویند فلانی مدافع آن‌ها است. من معتقدم مدیرعامل بانک ها انسان های باشخصیت و خوبی هستند و باید از آن‌ها دفاع شود و ما با اصلاخ نظام بانکی دنبال حل مشکلات بانک ها هستیم.

وی خاطر نشان کرد: رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال از اهداف دولت است و ما از اینکه نمی توانیم به اندازه کافی برای جوانان کار زیاد کنیم حتما ناراحتیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهادات مطرح شده در این جلسه ظرف دو هفته بررسی و آماده شود، ده بانک بزرگ هم قول داده‌اند تا آخر شهریور برای شش هزار طرح تسهیلات بدهند، استانداران هم این موضوع را به صورت جدی پیگیری کنند و با بانک ها وارد مذاکره شوند.

اخبار مرتبط

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...
 زاهد محمودی بر رویکرد مردم‌محوری و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد
 آغاز فرآیند تحویل واحدهای پروژه ۳۲واحدی طرح نهضت ملی مسکن در شهرک میلاد...
 تعیین تکلیف ۱۲ پرونده واگذاری زمین برای احداث مسکن مددجویان در فرمانداری ویژه...

آخرین اخبار ایران

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...
 زاهد محمودی بر رویکرد مردم‌محوری و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد
 آغاز فرآیند تحویل واحدهای پروژه ۳۲واحدی طرح نهضت ملی مسکن در شهرک میلاد...
 تعیین تکلیف ۱۲ پرونده واگذاری زمین برای احداث مسکن مددجویان در فرمانداری ویژه...
 بازدید سرزده فرماندار ویژه شهرستان مرند از اداره ورزش و جوانان شهرستان ویژه...
برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آذربایجان شرقی به ریاست...
 نشست صمیمی فرماندار ویژه مرند با مدیرکل جهاد دانشگاهی استان و هیأت همراه...
 دیدار معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرند با فرمانده جدید سپاه ناحیه...

خبر ورزشی

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.    حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین اصلانی، امام جمعه یامچی، در جلسه شورای اداری شهرستان ب

 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز علمی و پژوهشی در شهرستان مرند 

یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب نیاز است

سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از دل مردم، که مأموریت اصلی آن خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های الهی است. 

تمام حقوق مادی و معنوی!