امروز : دوشنبه 15 آوریل 2019
تاریخ : 2019/04/15 - 13:28 ذخیره فایل ارسال به دوستان

?اجرای گسترده آسفالت ریزی و ترمیم آسفالت معابر شهری خامنه در سال ۹۸

?به گزارش جوان فردا به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی خامنه، مهندس حمید نیکورأی شهردار خامنه در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی پروژه آسفالت‌ریزی و ترمیم آسفالت معابر شهری خامنه از اجرای گسترده این پروژه در سال ۹۸ خبر داد.

?اجرای گسترده آسفالت ریزی و ترمیم آسفالت معابر شهری خامنه در سال ۹۸

?به گزارش جوان فردا به نقل از  روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی خامنه، مهندس حمید نیکورأی شهردار خامنه در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی پروژه آسفالت‌ریزی و ترمیم آسفالت معابر شهری خامنه از اجرای گسترده این پروژه در سال ۹۸ خبر داد.

مهندس نیکورأی اظهار داشت: پروژه آسفالت ریزی خیابان ها و معابر شهری شامل؛ ترمیم، بهسازی و روکش آسفالت معابر دارای آسفالت فرسوده و آسفالت‌ریزی کوچه‌ها و معابر فرعی نوساز و فاقد آسفالت، با هدف تأمین ایمنی، رفاه و آسایش شهروندان، تسهیل در تردد وسایط نقلیه و ساماندهی و بهسازی معابر شهری، در دستور کار شهرداری خامنه قرار گرفته و طی سه مرحله و به صورت گسترده در سطح شهر خامنه اجرا خواهد شد.

نیکورأی ضمن اشاره به آسفالت ریزی گسترده در سال گذشته، افزود: مطابق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش‌ خواهد شد تا همانند اجرای گسترده پروژه آسفالت‌ریزی در سال گذشته در خیابان‌ها و محلات مختلف شهر از جمله؛ کوی فرهنگیان، انتهای خیابان ولیعصر، ضلع شرقی کوی لادن، کوچه غربی انتهای کوی نساجی، کوی مخابرات، حاشیه میدان معلم، کوچه های کوی بهار، کوی بند، کوچه های کوی میرپنج، کوی باقرآباد، محوطه منطقه گردشگری قره کهریز، کوی طوبی، کوچه‌های محله پیرباغچه، بن‌بست روزبه، کوی رضوان، کوی سعدی، کوی حافظ، کوچه شهید باقرآذری، خیابان امام خمینی(ره)، بلوار آیت الله خامنه‌ای و خیابان شیخ محمد خیابانی در سال جاری نیز این پروژه به صورت گسترده‌تر و در حجمی بیشتر نسبت به سال گذشته در سطح شهر اجرا گردد.

نیکورأی همچنین از خیابان‌ها و معابر سطح شهر جهت شناسایی مناطق مورد نیاز برای آسفالت ریزی بازدید نموده و در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه اولویت های آسفالت ریزی براساس ارزیابی و آماربرداری کلی از سطح شهر تعیین شده است، افزود: از همشهریان عزیز تقاضا داریم تا در صورت شناسایی محلاتی که در آنها نیاز بیشتری برای آسفالت ریزی احساس می شود، ضمن مراجعه به واحد فنی و شهرسازی شهرداری خامنه، درخواست کتبی خود را به این واحد ارائه نمایند تا پس از بررسی و ارزیابی و انجام بازدید‌های لازم توسط کارشناسان مربوطه، به درخواست ایشان ترتیب اثر داده شود.

شهردار خامنه ابراز امیدواری کرد تا در سال ۹۸ ضمن بهبود وضعیت نامناسب آسفالت خیابانها و معابر اصلی و فرعی شهر خامنه با همدلی و مساعدت مسئولین محترم و اعضای محترم شورای اسلامی شهر و همکاری و مشارکت شهروندان فهیم و خیرین بزرگوار، پروژه های احداث پارک مفاخر، احداث پارک بانوان و پروژه احداث مسکن ارزان قیمت در سال جاری عملیاتی شوند و گامی بلند در مسیر عمران و آبادانی شهر خامنه برداشته شود.
اخبار را از #جوان_فردا پیگیر باشید
?
t.me/jjavanefarda

ارسال دیدگاه