جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

نیروی دریایی آمریکا دو موشک بالستیک اتمی شلیک کرد

نیروی دریایی آمریکا از آزمایش موفق دو موشک اتمی در سواحل فلوریدا با هدف نمایش قدرت به متحدان و رقبا خبر داد.

شهریور 28, 1400
81 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش پایگاه خبری جوان فردا  javanefarda.ir  به نقل از  خبرگزاری فارس، رسانه‌ها یکشنبه اعلام کردند که نیروی دریایی آمریکا در روزهای اخیر با موفقیت دو موشک اتمی را از زیر دریا شلیک کرده است.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» نیروی دریایی آمریکا روز جمعه دو موشک اتمی بالستیک از نوع «تریدینت- ۲» را از سواحل «کیپ کارناوال» در فلوریدا  از زیر دریایی اتمی کلاس اوهایو شلیک کرد.  این موشک‌ها آخرین مدل موشک تریدنت -۲ هستند و قرار است تا سال ۲۰۲۴  در خدمت نیروهای مسلح آمریکا باشند.

 دریادار «جانی والف» از مقام‌های ارشد نیروی دریایی آمریکا در این باره گفت که این عملیات به منظور نشان دادن قابلیت اطمینان بی نظیر به قابلیت بازدارنده اتمی دریایی ما، به آمریکایی‌ها، متحدان و رقبا بود.

تریدنت-۲ یک موشک بالستیک زیر دریایی است که توسط «لاکهید مارتین» ساخته و در نیروی دریایی آمریکا و انگلیس مستقر شده است. این  موشک عنصر کلیدی سه گانه اتمی راهبردی ایالات متحده است و بازدارندگی راهبردی ایالات متحده را تقویت می‌کند. موشک تریدنت-۲ یک سیستم مبتنی بر دریاست که می‌تواند با اهداف زیادی درگیر شود.

این موشک توسط ۱۴ فروند زیردریایی کلاس اوهایوی ایالات متحده و چهار زیردریایی کلاس ونگارد انگلیس حمل می‌شود.

این در حالی است که تحقیقات یک موسسه دفاعی نشان می‌دهد نیروی دریایی چین با تجهیز هرچه بیشتر در حال به چالش کشیدن ارتش آمریکاست.

» موسسه تحقیقات دفاع ملی و امنیت در گزارشی اشاره کرده  که ناو‌های جنگی جدید نیروی دریایی چین قصد این کشور برای تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ دریایی و به چالش کشیدن ایالات متحده را نشان می‌دهد.

«سو زویان»  تحلیلگر نظامی موسسه تحقیقات دفاع ملی و امنیت معتقد است که موشکهای بالستیک از زیردریایی اتمی این امکان را به چین می‌دهد از دریای چین جنوبی به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند. این تحلیلگر نظامی همچنین به قابلیت‌های پرتاب موشک ناوهای جدید چین اشاره کرد.

چندی قبل نیز یک مقام نظامی ارشد سابق چین از آمادگی بالای یگان‌های مختلف ارتش این کشور برای مقابله با حملات اتمی آمریکا و به‌کارگیری انواع موشک‌ها خبر داد.

وانگ ژیانگسویی» مقام ارشد نظامی سابق چین در این زمینه گفت چین دو دهه برای ساختن استحکامات دفاعی لازم برای زرادخانه  اتمی خود در دریا و زمین  وقت گذاشته تا اطمینان حاصل شود که می‌تواند یک حمله اتمی و موارد دیگر را دفع کند.

 این مقام نظامی چین با اشاره به گزینه حملات اتمی به کشورش ا ز سوی آمریکا گفت، به خاطر تغییراتی که در ۲۰ سال گذشته انجام دادیم آنها نسبت به موفقیت این گزینه اطمینان نخواهند داشت. وی با رد ادعای آمریکایی‌ها درباره سالم ماندن بخش محدودی از کلاهک‌های اتمی چین در صورت حمله گفت که چین برای ایجاد قابلیت حمله دوم و پاسخگویی به حمله اتمی، یک سری اقداماتی انجام داده است.

 در حالی  که چین متعهد شده از سلاح اتمی به عنوان گزینه نخست حمله  استفاده نکند، گمان می‌رود که این کشور ۲۰۰ یا ۳۰۰ کلاهک اتمی داشته باشد. رسانه های دولتی  چین سال ۲۰۱۸ گزارش دادند که ارتش این کشور برای مخفی کردن، جابجایی و راه اندازی نیروهای ضد حمله اتمی خود تونل زیر زمینی از ۵۰۰۰ کیلومتر در سراسر کشور ساخته است.

چین همچنین در سال ۲۰۱۵ با تجهیز زیردریایی‌های خود به موشک‌های اتمی، توانایی اتمی مستحکمی در دریا ایجاد کرد.

اخبار مرتبط

کشف کالای قاچاق خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در “مرند”
دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

آخرین اخبار ایران

کشف کالای قاچاق خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در “مرند”
دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...

خبر ورزشی

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.    حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین اصلانی، امام جمعه یامچی، در جلسه شورای اداری شهرستان ب

 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز علمی و پژوهشی در شهرستان مرند 

یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب نیاز است

سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از دل مردم، که مأموریت اصلی آن خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های الهی است. 

تمام حقوق مادی و معنوی!