جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

 دومین جشنواره زردآلو در مرند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری جوان فردا آمارهای اسرائیل نشان میدهد که شمار جمعیت اسرائیل در سال ۱۹۹۴حدود ۱/۵میلیون نفر بوده است. با توجه به افزایش بی سابقه شمار جمعیت که ناشی از مهاجرت مستمر است،پیش...

مرداد 20, 1401
58 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری جوان فردا آمارهای اسرائیل نشان میدهد که شمار جمعیت اسرائیل در سال ۱۹۹۴حدود ۱/۵میلیون نفر بوده است. با توجه به افزایش بی سابقه شمار جمعیت که ناشی از مهاجرت مستمر است،پیش بینی می شود که اسرائیل همواره در پی منابع جدید آب باشد.این به معمنای آن است که این امکان وجود دارد که اسرائیل ،همچون  گذشته برای دستیابی به منابع آب درمنطقه ، به زور متوسل شود . بنابراین اسرائیلی ها آبهای کرانه باختری را منابع امنیت ملی میدانند که دست برداشتن از آن امکان ندارد. اسرائیل مذاکره با فلسطینیان همواره بر در اختیار داشتن  منابع آب ، تاکید کرده استگوزل وطن دومین جشنواره زردآلو در شهرستان مرند با حضور دکتر تراب محمدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی و دکتر داود عباسی معاون استاندارو فرماندار شهرستان مرند و روسای ادارات بخصوص جهادکشاورزی استان ومرند با  در پارک قوناخلار برگزار شدتراب محمدی گفت    هدف از برگزاری چنین جشنواره‌هایی را معرفی پتانسیل‌های شهرستان‌های استان عنوان کرد و گفت: شهرستان مرند یکی از شهرستان‌های تاریخی با دارابودن جاذبه‌های گردشگری و محصولات متنوع کشاورزی است که میتوان از هرکدام از این ویژگی‌ها در بخش‌های مختلف برای آبادانی شهرستان بهره گرفت.

 تراب محمدی افزود: بهترین نوع زردآلو استان در شهرستان مرند تولید می‌شود، ولی به دلیل نبود صنایع تبدیلی، این محصول باارزش غذایی بالا آن چنان که باید معرفی نشده است و همچنان به صورت سنتی فرآوری و به بازار عرضه می‌شود.

 داود عباسی فرماندار شهرستان مرند نیز با تاکید بر اینکه باید کشاورزی از سنتی به صنعتی و مکانیزه تبدیل شود افزود: ما باید ارتباط صنعت و کشاورزی را افزایش بدیم و حرکت ما باید به‌طرف صنایع تبدیلی باشد در غیر اینصورت خام فروشی با هزینه‌هایی که کشاورز دارد مقرون‌به‌صرفه نیست.

  برگزاری نمایشگاه عرضه زردآلو، فرآورده‌های جانبی محصولات تابستانه و صنایع‌دستی به همراه اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی و مسابقات نقاشی و عکاسی از برنامه‌های جنبی دومین جشنواره زردآلو در مرند است که تا پایان تیر در پارک قوناخلار این شهر برگزار می‌شود.

  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: سطح زیر کشت باغات زردآلو در شهرستان مرند ۲۷۰۰ هکتار است که رتبه اول را در تولید زردآلو در استان به خود اختصاص داده و پیش‌بینی‌شده است امسال ۳۲ هزار و ۴۰۰ تن زردآلو در این شهرستان تولید شود.

علی صیادی افزود: در این شهرستان ارقام مختلف زردآلو تولید می‌شود که ۱۷ رقم زردآلو شناسایی‌شده است که ۲۰ درصد از محصول تولیدی به‌صورت تازه خوری و ۸۰ درصد تبدیل به قیسی یا برگه و چیپس زردآلو می‌شود.

 وی ادامه داد: از بهترین ارقام زردآلو‌های شهرستان می‌توان به ارقام عسگر آباد، نصیری، تبرزه (شامل قرمزی، ساری، قره)، اردوباد، شاهرودی و … را نام برد که هم قابلیت تازه خوری و هم قابلیت خشکباری دارد.

   صیادی اضافه کرد: علاوه بر اینکه تولیدات زردآلوی شهرستان مرند در صنایع تبدیلی ایجاد شده در شهرستان فرآوری می‌شود، تولیدات شهرستان‌ها و استان‌های همجوار نیز در این منطقه به قیسی یا برگه تبدیل می‌شود.

اخبار مرتبط

کشف کالای قاچاق خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در “مرند”
دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

آخرین اخبار ایران

کشف کالای قاچاق خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در “مرند”
دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...

خبر ورزشی

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.    حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین اصلانی، امام جمعه یامچی، در جلسه شورای اداری شهرستان ب

 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز علمی و پژوهشی در شهرستان مرند 

یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب نیاز است

سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از دل مردم، که مأموریت اصلی آن خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های الهی است. 

تمام حقوق مادی و معنوی!