جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

آخرین وضعیت کرونا در ایران| جاده‌ها همچنان اسیر بی‌توجهی مسافران نوروزی/ تداوم عادی‌انگاری می‌تواند طعم عید را تغییر دهد + نقشه و نمودار

همزمان با آغاز سال جدید و ایام نوروز، همچنان برخی جاده‌های کشور به‌ویژه محورهای شمالی با حجم سنگین مسافران نوروزی روبه‌رو است؛ وضعیتی که حکایت از تداوم عادی‌انگاری این بیماری در بین برخی هموطنان دارد...

اسفند 30, 1399
104 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری جوان فردا  javanefarda.ir  به نقل از تسنیم ــ سال۱۴۰۰ از راه رسید؛ با توجه به اعلام مسئولان داخلی و بهداشت جهانی، به‌نظر می‌رسد امسال نیز مانند سال گذشته کشور عزیزمان ایران و البته سایر نقاط جهان همچنان درگیر ویروس مهلک کرونا باشد. مردم به جز دریافت سراسری واکسن کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی چاره‌ای ندارند؛ حال آن‌که هنوز دریافت واکسن عمومی نشده و تنها راه چاره و ایمن ماندن از بیماری کرونا رعایت نکات بهداشتی، عدم مسافرت، پرهیز از حضور در اماکن پرتردد و عدم برپایی دورهمی است.

در حالی که تلاشگران سلامت در مراکز درمانی کشورمان با همه توان در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند و برای سلامتی و بهبودی هموطنان گرفتار به این بیماری مبارزه می‌کنند، عده‌ای نباید با بی‌تفاوتی سبب گسترش این بیماری شوند و تلاش مبارزان خط مقدم را به هدر بدهند؛ چه آن‌که براساس گزارش‌های میدانی خبرنگاران تسنیم از جاده‌ها، وضعیت حضور مسافران به‌شدت نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به طور مثال این میزان در جاده مازندران ۷۳درصد رشد داشته است.

عدم تغییر رنگ شهرهای قرمز و نارنجی تا پایان تعطیلات

هرچند در روزهای گذشته اسامی شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شد، اما وجود برخی شایعات در رابطه با تغییر رنگ این شهرها سبب شد تا وزارت بهداشت صراحتاً تأکید کند «اگر شهر جدیدی قرمز یا نارنجی شود اعلام می‌کنیم؛ با توجه به رنگ‌های اعلام‌شده، محدودیت‌های اعلام‌شده برای سفر تا ۱۵فروردین‌ماه ادامه دارد.»

بر این اساس و در شرایط موجود؛ همچنان سفر از/به ۴۰ شهر کشور  (۹ شهر قرمز و ۳۱ شهر نارنجی) از ۲۵ اسفند ۹۹ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ ممنوع است؛ شهرهای با وضعیت قرمز که تردد به آنها از ۲۵ اسفند ۹۹ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ با ممنوعیت همراه است و ورود پلاک‌های غیربومی به این شهرها یک میلیون تومان جریمه در پی خواهد داشت، عبارتند از؛ آبادان، اهواز، بندرماهشهر، دزفول، رامهرمز، شوش، شوشتر، کارون و گچساران.

همچنین سراب، عجب‌شیر، ارومیه، چایپاره، ماکو، نقده، گلپایگان، دهلران، دیلم، کنگان، گناوه، سامان، امیدیه، اندیمشک، ایذه، باغ‌ملک، باوی، بهبهان، خرمشهر، شادگان، دشت آزادگان، مسجدسلیمان، ارسنجان، زرین‌دشت، دیواندره، پلدختر، دورود، خمین، خمیر، نهاوند و خاتم؛ شهرهای دارای وضعیت نارنجی هستند که تردد به آنها از ۲۵ اسفند ۹۹ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ با ممنوعیت همراه است و ورود پلاک‌های غیربومی به این شهرها ۵۰۰ هزار تومان جریمه در پی خواهد داشت.

آمارها چه می‌گویند؟

آمار ابتلای روزانه به بیماری کرونا در کشور نشان دهنده این است که مردم در این ایام پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود که نه تنها خود را در معرض خطر قرار دهیم، بلکه تلاش تلاشگران در مراکز درمانی را به هدر دهیم.

براساس انتشار آمارهای رسمی تا امروز ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ با تأیید ابتلای ۷۵۴۰ نفر از هموطنان به بیماری کرونا از ابتدای همه‌گیری تا همین تاریخ یک میلیون و ۷۹۳هزار و ۲۶۵ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد متأسفانه با فوت ۷۵ نفر در روز گذشته ۶۱ هزار و ۷۲۴ نفر از هموطنان قطعاً به دلیل ابتلا به بیماری کرونا از دست رفته‌اند.

در این شرایط مراکز درمانی در نقاط مختلف کشور از نخستین لحظات آغاز سال تحویل، آماده ارائه خدمات به هموطنان هستند؛ حال آن‌که امیدواریم رعایت پروتکل‌های بهداشتی عامل کاهش ورودی بیمارستان‌ها و شناسایی بیماران کرونایی باشد چراکه در صورت افزایش این روند و تداوم بی‌توجهی به توصیه کادر درمان، وضعیت به مراتب سخت‌تر می‌شود و چه بسا حتی در هفته دوم عید شاهد تشدید مشکلات بیمارستان‌ها و کمبود نیرو در مراکز درمان باشیم.

طبق دستور مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا سفر به شهرهای قرمز و نارنجی کاملاً ممنوع است اما سفر به شهرهای آبی و زرد با رعایت کامل شیوه نامه‌ها و نکات بهداشتی امکان‌پذیر خواهد بود.

.

امید است با توجه به توصیه‌های مکرر کادر درمان مبنی بر درک شرایط و احتمال وقوع طوفان دوباره کرونایی در سطح کشور، برخی هموطنانِ کم‌توجه به پروتکل‌های بهداشتی نیز از هرگونه اقدام مغایر با درخواست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا بپرهیزند تا ایام عید نوروز و سایر روزها و هفته‌های سال نو را با آرامش و شرایط بهتر پیش ببریم.

 

اخبار مرتبط

هفته دولت؛ آزمونی برای پاسخگویی مدیریت شهری مرند
 پیام فرمانده سپاه شهرستان مرند بمناسبت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و...
فرمانده تیپ۳۲۱شهید اشراف مرندبا صدور متنی هفته دولت را تبریک گفت 
 پیام تبریک سرهنگ «علی اسدیان » فرمانده انتظامی شهرستان مرند به مناسبت هفته...
قابل توجه شورای اسلامی شهر مرند؛ باشگاه خبری گاج نه موافق مطلق شهردار...
 امام جمعه مرند: باید معدل عملکرد نظام را برای نسل جدید تبیین کنیم/...
🔻آیین گرامیداشت روز جهانی مسجد در مرند برگزار شد / تأکید بر سامان‌دهی...
فرماندارمرند:در هفته دولت ۱۴۰۵ پروژه های با دو همت در مرند افتتاح خواهد...

آخرین اخبار ایران

هفته دولت؛ آزمونی برای پاسخگویی مدیریت شهری مرند
 پیام فرمانده سپاه شهرستان مرند بمناسبت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و...
فرمانده تیپ۳۲۱شهید اشراف مرندبا صدور متنی هفته دولت را تبریک گفت 
 پیام تبریک سرهنگ «علی اسدیان » فرمانده انتظامی شهرستان مرند به مناسبت هفته...
قابل توجه شورای اسلامی شهر مرند؛ باشگاه خبری گاج نه موافق مطلق شهردار...
 امام جمعه مرند: باید معدل عملکرد نظام را برای نسل جدید تبیین کنیم/...
🔻آیین گرامیداشت روز جهانی مسجد در مرند برگزار شد / تأکید بر سامان‌دهی...
فرماندارمرند:در هفته دولت ۱۴۰۵ پروژه های با دو همت در مرند افتتاح خواهد...
هفته دولت؛ آزمونی برای پاسخگویی مدیریت شهری مرند
 استعفای شهردار مرند؛ چرا در آستانه هفته دولت و در جلسه فوق‌العاده؟
تغییر دهمین شهردار در فصل کار؛ عواقب سخت دارد/
مرند و کابوس تغییرات مدیریتی؛ شهر قربانی آزمون‌وخطای شوراست؟

خبر ورزشی

هفته دولت؛ آزمونی برای پاسخگویی مدیریت شهری مرند

 پیام فرمانده سپاه شهرستان مرند بمناسبت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و آغاز هفته دولت.

فرمانده تیپ۳۲۱شهید اشراف مرندبا صدور متنی هفته دولت را تبریک گفت 

 پیام تبریک سرهنگ «علی اسدیان » فرمانده انتظامی شهرستان مرند به مناسبت هفته دولت

قابل توجه شورای اسلامی شهر مرند؛ باشگاه خبری گاج نه موافق مطلق شهردار است و نه مخالف شورا

تمام حقوق مادی و معنوی!