جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

بیم تل آویو؛ پهپادهای ایران قادرند از لایه‌های پدافندی اسرائیل عبور کنند

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی جوان فردا javanefarda.ir  به نقل از  خبرگزاری فارس، یک وبگاه تحلیلی صهیونیستی روز دوشنبه در گزارشی نوشت، با توسعه زرادخانه عظیم پهپادهای رزمی، ایران این توان بالقوه را...

دی 27, 1400
50 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی جوان فردا javanefarda.ir  به نقل از  خبرگزاری فارس، یک وبگاه تحلیلی صهیونیستی روز دوشنبه در گزارشی نوشت، با توسعه زرادخانه عظیم پهپادهای رزمی، ایران این توان بالقوه را دارد که بازی را در خاورمیانه تغییر دهد.

وبگاه صهیونیستی «جی ان اس» نوشت، این سلاح کشنده جدید نه تنها تهدیدی برای اسرائیل، متحد راهبردی واشنگتن در منطقه است، بلکه تهدیدی مهم برای منافع منطقه‌ای آمریکا نیز به شمار می‌رود. از آنجایی که ایالات متحده و سایر قدرت‌های جهانی با ایران در وین برای بازگرداندن توافق هسته‌ای درگیر هستند، باید این سلاح را در مرکز مذاکرات قرار دهند.

*ایران و ساخت انواع پهپاد انتحاری

بر اساس این گزارش، توسعه پهپادهای مسلح ایران مورد جدیدی نیست. ایران برای اولین بار اواسط دهه ۸۰ میلادی و در طول جنگ با عراق شروع به ساخت آنها کرد. ایران طی سال‌ها، چه از طریق مهندسی معکوس یا تلاش‌های مستقل خود، قابلیت‌های عملیاتی بسیار پیشرفته‌ای را در صنعت هواپیماهای بدون سرنشین توسعه داده است. ایران پس از برجام، سرمایه‌گذاری هنگفتی در برنامه هواپیماهای بدون سرنشین انجام داده و انواع متعددی از پهپادهای رزمی کامیکازه و قابل استفاده مجدد را تولید کرده که  شامل «ابابیل-۳»، «مهاجر-۶»، «شاهد-۱۲۹»، «غزه»، «صاعقه»، «کرار» ، «رعد- ۸۵» و موارد دیگر است  که قادر به رسیدن به ارتفاع ۴۵۰۰۰ پا ،بیش از ۲۴ ساعت  پرواز مداوم برد بیش از ۱۵۰۰ کیلومتر (۹۳۲ مایل) هستند.

این پهپادها دارای قابلیت‌های پیشرفته در جمع آوری اطلاعات و انجام حملات از طریق پرتاب موشک یا در عملیات انتحاری هستند. توسعه این زرادخانه عظیم به ایران مزیت عملیاتی و راهبردی داده است. پهپادها به راحتی قابل جابجایی و کار هستند، به خدمه کم نیاز دارند و می‌توانند از سکوهای مختلف پرتاب شوند. آنها ایران را قادر می سازند تا به دشمنان خود ضربه بزند و آن را به طور قابل قبولی انکار کند.

*زرادخانه‌های پهپادی نیروهای مقاومت و هراس تل آویو

دردسرسازتر گزارش‌هایی است که نشان می‌دهد ایران نیروهای نیابتی خود، حزب‌الله لبنان، حماس و جهاد اسلامی در فلسطین و شبه‌نظامیان شیعه در سوریه و حوثی‌های یمن را به پهپاد مجهز می‌کند. به گزارش مرکز تحقیقات آلما، ایران فناوری پهپادها را به حزب‌الله انتقال داده و این گروه با زرادخانه‌ای متشکل از ۲۰۰۰ پهپاد رزمی از جمله به مدل های پیشرفته مانند مهاجر، شاهد،کرار و صاعقه مجهز است. حزب الله قصد دارد از آنها برای حملات کامیکازه به زیر ساخت‌ها و پایگاه‌های راهبردی اسرائیل استفاده کند.

*عبور ایران از لایه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی

ایران همچنین فناوری و دانش لازم برای تولید هواپیماهای بدون سرنشین را به غزه که تنها ۷۰ کیلومتر (۴۳.۵ مایل) از «تاسیسات اتمی دیمونا» دورتر است، انتقال داده است. در ماه مه، حماس از پهپادهای کامیکازه به سبک ایرانی مملو از ۱۱ پوند مواد منفجره استفاده کرد .

در خاتمه این مطلب آمده است، اسرائیل نگرانی فزاینده‌ای در مورد پهپادهای ایران دارد، زیرا ایرانی‌ها راه‌های تغییردهنده بازی را برای غلبه بر سامانه‌های پدافند هوایی ایجاد کرده‌اند و در حال حاضر مشخص نیست که آیا  سامانه گنبد آهنین می‌تواند پهپادهای ایرانی را شناسایی کند یا خیر.

اخبار مرتبط

دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...

آخرین اخبار ایران

دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...
 زاهد محمودی بر رویکرد مردم‌محوری و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد

خبر ورزشی

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.    حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین اصلانی، امام جمعه یامچی، در جلسه شورای اداری شهرستان ب

 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز علمی و پژوهشی در شهرستان مرند 

یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب نیاز است

سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از دل مردم، که مأموریت اصلی آن خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های الهی است. 

تمام حقوق مادی و معنوی!