پاکدستی ماموران پلیس امنیت اقتصادی
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از رد رشوه 500 میلیون ریالی ماموران وظیفه شناس پلیس امنیت اقتصادی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری اویاناق oyanahg.ir سردار” علی محمدی” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: متهمی به منظور نادیده گرفتن و تغییر در صورتجلسه پرونده فرارمالیاتی، پیشنهاد رشوه به ارزش 500 میلیون ریال به ماموران پلیس امنیت اقتصادی می دهد.
وی در ادامه افزود: ماموران وظیفه شناس با هماهنگی رئیس پلیس امنیت اقتصادی و بازرسی وجه موردنظر را ضمیمه پرونده و رد رشوه مذکور را صورتجلسه کرده پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی ارسال شد.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی در پایان ضمن قدردانی از صحت عمل ماموران پلیس، خاطرنشان کرد: صحت عمل و پاک دستی از ویژگی های بارز ماموران پلیس در تراز انقلاب و جمهوری اسلامی ایران است.



