×
×

فرماندارمرند:در هفته دولت 1405 پروژه های با دو همت در مرند افتتاح خواهد شد/58 پروژه در مرند در هفته دولت افتتاح میشود

  • کد نوشته: 19124
  • 02 شهریور 1405
  • 45 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای فرماندارمرند:در هفته دولت 1405 پروژه های با دو همت در مرند افتتاح خواهد شد/58 پروژه در مرند در هفته دولت افتتاح میشود بسته هستند
  •   نخستین روز هفته دولت در مرند با دیدار اعضای شورای تأمین و اداری با امام جمعه آغاز شد به گزارش زهرا اصیل میابی خبرنگار پایگاه خبری #جوان_فردا دکتر زاهد محمودی معاون استاندار وفرماندار شهرستان ویژه مرند مرند با اشاره به افتتاح ۵۸ پروژه در هفته دولت گفت: مجموع اعتبار این پروژه‌ها بالغ بر ۲ […]

    فرماندارمرند:در هفته دولت 1405 پروژه های با دو همت در مرند افتتاح خواهد شد/58 پروژه در مرند در هفته دولت افتتاح میشود
  •  

    نخستین روز هفته دولت در مرند با دیدار اعضای شورای تأمین و اداری با امام جمعه آغاز شد

    به گزارش زهرا اصیل میابی خبرنگار پایگاه خبری #جوان_فردا


    دکتر زاهد محمودی معاون استاندار وفرماندار شهرستان ویژه مرند مرند با اشاره به افتتاح ۵۸ پروژه در هفته دولت گفت: مجموع اعتبار این پروژه‌ها بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان است و بخش قابل توجهی از طرح‌ها در حوزه زیرساخت‌های روستایی، فناوری و اطلاعات و با مشارکت بخش  خصوصی اجرا شده است.
    در نخستین روز هفته دولت، اعضای شورای تأمین و شورای اداری شهرستان مرند به همراه فرماندار این شهرستان با امام جمعه مرند دیدار و گفت‌وگو کردند.
    در این دیدار، فرماندار مرند ضمن قدردانی از اعضای شورای تأمین و شورای اداری، فرماندهان سپاه و نیروی انتظامی، فرمانده پادگان مرند، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان، از حمایت‌ها و رهنمودهای امام جمعه مرند نیز تشکر و قدردانی کرد.
    وی با اشاره به شرایط خاص کشور اظهار کرد: وضعیت امروز، شرایطی استثنایی است و نخستین روز هفته دولت در سال ۱۴۰۵ با توجه به شرایط موجود، اهمیت ویژه‌ای دارد. در چنین شرایطی، حفظ انسجام ملی، وحدت و همدلی میان مسئولان و مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.
    فرماندار مرند با اشاره به برنامه‌های نخستین روز هفته دولت افزود: پس از این دیدار، آیین عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدای شهرستان برگزار خواهد شد و یاد و خاطره شهدای دولت و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی گرامی داشته می‌شود.
    وی ادامه داد: با وجود شرایط جنگی و چالش‌های موجود، روند اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای در شهرستان متوقف نشد و در هفته دولت امسال، ۵۸ پروژه در مرند به بهره‌برداری خواهد رسید.
    فرماندار مرند با بیان اینکه بخش مهمی از این پروژه‌ها در روستاها اجرا شده است، گفت: طرح‌های مربوط به زیرساخت‌های روستایی، فناوری و اطلاعات و سایر حوزه‌های خدماتی در میان پروژه‌های قابل افتتاح قرار دارند و مجموع اعتبار این طرح‌ها بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان (۲ همت) است.
    وی همچنین بر نقش مهم بخش خصوصی در توسعه شهرستان تأکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران و مشارکت بخش خصوصی می‌تواند زمینه‌ساز شتاب گرفتن روند توسعه و ایجاد فرصت‌های جدید در شهرستان مرند باشد.
    فرماندار مرند با اشاره به چالش‌های موجود در شهرستان، از جمله تنش آبی ناشی از کاهش سطح آب و همچنین ناترازی انرژی، اظهار کرد: با وجود این مشکلات، تلاش مجموعه مدیریت شهرستان بر این است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم، مسائل موجود مدیریت و برای رفع آنها راهکارهای عملی دنبال شود.
    وی در پایان با تأکید بر رویکرد دولت در خدمت‌رسانی به مردم گفت: دولت در کنار مردم ایستاده است و کلید اصلی موفقیت دولت‌مردان، خدمت صادقانه، پاسخگویی مسئولان و توجه جدی به مطالبات مردم است.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.