به گزارش سیامک پناهی خبرنگار پایگاه خبری جوان فردا سرهنگ اسدیان فرمانده انتظامی شهرستان مرند با صدور متنی هفته دولت سال 1405 را تبریک گفت
در متن این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هفته اول شهریور به نام و یاد شهیدان والا مقام دولت و فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیاء کننده روزهای پرشور خدمتگزاری “رجایی و باهنر” مزین و به نام “هفته دولت” نامگذاری شده است.
به راستی که این شهیدان گرانقدر ،اسطوره اخلاص بودند که رهبر شهید حضرت امام خامنه ای در تبیین شخصیت این دو بزرگوار فرمودند: “شهید رجایی و شهید باهنر، حقا” و انصافا” دو چهره انقلابی و مومن و خالص بودند و زندگی و شهادت شان درس آموز بود”.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و شهید آیت الله رییسی، این هفته را به همه دولتمردان و کارمندان پرتلاش و متعهد شهرستان مرند تبریک عرض نموده ، آرزوی توفیق روز افزون در خدمتگزاری به ملت شریف ایران اسلامی را از خداوند متعال مسئلت دارم.
سرهنگ اسدیان
فرمانده انتظامی شهرستان ویژه مرند




