امروز : سه شنبه 27 آوریل 2021
تاریخ : 2021/04/27 - 6:27 ذخیره فایل ارسال به دوستان

معاون استاندار آذربایجان شرقی بر ایجاد دانشگده فنی و حرفه ای در این شهرستان تاکید کرد

فرماندار ویژه مرند با اشاره به ضرورت ایجاد دانشکده فنی و حرفه‌ای در این شهرستان گفت: باید با افزایش روابط بین بخشی، شرایط را برای ایجاد دانشکده فنی و حرفه‌ای در این شهرستان فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وتحلیلی جوان فردا javanefarda.ir  به نقل از سایت فرمانداری مرند  دکتر گرشاسبی معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مرند اظهار کرد: ایجاد دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای اشتغال جوانان و تامین امنیت و سلامت دانشجویان بسیار مفید بوده و نگرش ما در این خصوص باید مثبت باشد.


وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به هیچ وجه رقیب هنرستان فنی و حرفه‌ای نیست بلکه بعنوان مکمل آنها عمل می کند و ما باید برای ایجاد آن، در بعضی جاها از خودگذشتگی نشان دهیم.
فرماندار ویژه مرند ضمن تاکید بر افزایش همکاری و روابط بین بخشی برای توسعه شهر گفت: ما باید از وضع موجود و امکانات شهرستان استفاده کرده و نگاه ممنوعیتی که مانع توسعه است به موضوع نداشته باشیم.
وی تاکید کرد: در سریعترین زمان، محل ایجاد دانشکده فنی و حرفه‌ای مشخص و تحویل داده شود.
گرشاسبی افزود: برای توسعه شهرستان، نیروی انسانی با کیفیت لازم است که با ایجاد دانشکده فنی و حرفه‌ای، این نیرو تربیت و تامین می شود و تمام امکانات باید در این جهت به کار گرفته شوند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز ضمن اشاره به اهمیت این دانشگاه در امر اشتغال جوانان گفت: با توجه به تاثیری که دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه کارآفرینی و اشتغال دارد، جایگاه هنرستان های فنی و حرفه ای نیز در آموزش و پرورش باید بالا رفته و هدایت دانش آموزان به این حوزه افزایش یابد.
احد بهشتی اصل با بیان اینکه هشت دانشکده فنی و حرفه ای در استان وجود دارد، افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید در مرند شعبه داشته باشد و محل مناسب برای آن در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: به دلیل اعتباری که وجود دانشگاه فنی و حرفه ای در راستای اشتغال در شهرستان ایجاد می کند، همه باید برای محقق شدن این امر کمک کنیم.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی افزود: با حل این موضوع حتی می توانیم برای سال جاری جذب دانشجو داشته باشیم و در مرند در رشته های خاص و مورد نیاز فعالیت خواهیم کرد.

مدیر آموزش و پرورش مرند نیز با اشاره به عملکرد ۱۰۵ درصدی در بحث جذب نوآموزان گفت: عملکرد آموزش و پرورش مرند در این حوزه، پنج درصد از میزان تعریف شده بیشتر بوده و رتبه ممتاز استان را دارا می باشد.
اباذر کاظمی افزود: در حوزه تولید محتوای آموزشی نیز به جهت کیفیت و کمیت کار در نمایشگاه مرکزی استان برتر شناخته شد و در سطح کشور نیز مورد تجلیل قرار گرفت.
وی همچنین ضمن اشاره به برگزاری جشنواره تجلیل از نخبگان کنکور سراسری در مرند خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره های تخصصی «از گچ تا امواج» و « از کاشت تا برداشت» با هدف کیفیت بخشی آموزش از برنامه های آموزش و پرورش مرند در بخش آموزش بوده که نتایج خوبی در این زمینه داشتیم.
مدیر آموزش و پرورش مرند در ادامه با اشاره به کسب رتبه شهرستان در بحث کیفیت آموزشی در استان گفت: در ارزیابی عملکرد شاخص‌های عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش در حوزه های مختلف نیز، شهرستان مرند رتبه برتر استان را کسب کرده است.

ارسال دیدگاه