جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

روحانی: ماجرای فلسطین مهمترین مساله امت اسلامی است/ با حسن نیت کامل زمینه احیاء برجام را فراهم کرده ایم

رئیس جمهور در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور ترکیه، گفت:ماجرای فلسطین مهمترین مساله مشترک امت اسلامی است.

اردیبهشت 26, 1400
45 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی جوان فردا javanefarda.ir  به نقل از  خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی امروز( یکشنبه ۲۶ اردیبهشت) در تماس تلفنی با “رجب طیب اردوغان” رئیس جمهور ترکیه ضمن تبریک عید سعید فطر به دولت و مردم این کشور، گفت: کشورهای اسلامی به‌ویژه ایران و ترکیه به عنوان دو کشور مهم و تاثیرگذار در منطقه باید با همکاری و تشریک مساعی از همه توان موجود از جمله ظرفیت نهادهای بین‌المللی مانند سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنند.

وی با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی در قدس شریف و کشتار ناجوانمردانه مردم مظلوم فلسطین، ادامه داد: ماجرای فلسطین همچنان مهم ترین و زنده‌ترین مساله مشترک امت اسلامی است و مقابله با این جنایات و توقف فوری حملات وحشیانه و کشتار مردم مظلوم و بی دفاع یک ضرورت است.

رئیس جمهور همچنین ضرورت اشتراک مواضع و تقویت همکاری‌های تهران – آنکارا برای حل و فصل بحران‌های منطقه‌ای از جمله سوریه و یمن را مورد تاکید قرار داد و افزود: تداوم این همکاری‌ها در قالب گفت‌وگوهای روند آستانه می‌تواند به تسریع در حل و فصل بحران‌ها کمک کند.

روحانی در ادامه این گفت و گو با اشاره به برگزاری موفق نشست اخیرکمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه ( ۸ اردیبهشت ماه) با امضای اسناد همکاری، ابراز امیدواری کرد که شاهد روان‌تر شدن بیشتر مناسبات اقتصادی و تجاری از جمله تسهیل همکاری‌های بانکی و فعالیت گذرگاه‌های مرزی دو کشور با ظرفیت کامل باشیم.

وی همچنین با اشاره به برگزاری مذاکرات احیاء برجام در وین، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با نشان دادن حسن نیت کامل خود زمینه احیاء برجام را فراهم نموده است، گفت: امروز همه دنیا و از جمله آمریکا به عنوان تحریم کننده ایران به این نتیجه رسیده‌اند که تحریم و فشار حداکثری شکست خورده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه تنها راه حل، لغو تحریم‌ها، پایبندی به قانون و مقررات بین‌المللی و اجرای کامل برجام است، اظهار داشت: مطمئنا اگر طرف‌های این توافق بین‌المللی بویژه آمریکا، اراده جدی و حسن نیت داشته باشند، این مذاکرات دستاورد مثبت و سازنده‌ای خواهد داشت.

 روحانی در این گفت و گوی تلفنی همچنین با اشاره به شرایط ایران و ترکیه در زمینه شیوع ویروس کرونا و موفقیت‌های ایران در کنترل و مهار موج چهارم این بیماری، بر لزوم همکاری دو کشور و به اشتراک گذاشتن تجربیات برای غلبه بر این پاندمی خطرناک تاکید کرد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در این گفت و گوی تلفنی با تبریک متقابل عید سعید فطر به دولت و مردم ایران، گفت: متاسفانه این روزها با جنایات و حملات ظالمانه اسرائیل در فلسطین اشغالی مواجه هستیم که بسیار نگران کننده و تاسف بار است.

وی تاکید کرد: جامعه بین‌المللی باید در برابر این حملات گستاخانه واکنش قوی و بازدارنده از خود نشان دهد و ضروری است که جهان اسلام در این زمینه از حق و عمل مشترک پیروی کند.

اردوغان با اشاره به برگزاری نشست فوق‌العاده امروز کمیته اجرایی سازمان کنفرانس اسلامی در این زمینه، ابراز امیدواری کرد که تصمیم مناسبی در این نشست برای پایان دادن به این جنایات و کشتار بی‌رحمانه اتخاذ شود .

رئیس جمهور ترکیه همچنین با اشاره به برگزاری نشست اخیر کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، بر تقویت و تعمیق مناسبات اقتصادی و تجاری ترکیه و ایران به عنوان دو کشور دوست و همسایه تاکید و ابراز امیداری که نشست همکاری‌های راهبردی دو کشور نیز برای توسعه همکاری‌ها در آینده نزدیک برگزار شود.

اخبار مرتبط

کشف کالای قاچاق خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در “مرند”
دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

آخرین اخبار ایران

کشف کالای قاچاق خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در “مرند”
دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...

خبر ورزشی

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.    حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین اصلانی، امام جمعه یامچی، در جلسه شورای اداری شهرستان ب

 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز علمی و پژوهشی در شهرستان مرند 

یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب نیاز است

سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از دل مردم، که مأموریت اصلی آن خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های الهی است. 

تمام حقوق مادی و معنوی!