×
×
آخرین اخبار

تشکر و قدر دانی فرماندار مرند از مردم‌
پیام تشکر و قدردانی فرماندار شهرستان مرند از حضور مردم این شهرستان در راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۱

  • کد نوشته: 14868
  • 22 بهمن 1401
  • 169 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای پیام تشکر و قدردانی فرماندار شهرستان مرند از حضور مردم این شهرستان در راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۱ بسته هستند
  • مردم ولایتمدار شهرستان مرند در راهپیمایی۲۲ بهمن ثابت کردند که با حوادث و فراز و نشیب های ۴۴ساله، پیوند آنها با ولایت مطلقه فقیه و نظام اسلامی مستحکم تر و ایستادگی در حفظ آرمان های امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری، هر سال عمیق تر از سال قبل می شود
  • پیام تشکر و قدردانی فرماندار شهرستان مرند از حضور مردم این شهرستان در راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۱

    داود عباسی، فرماندار شهرستان مرند در پیامی از حضور پرشکوه و حماسی مردم ولایتمدار شهرستان مرند در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تشکر و قدردانی کرد.

    در متن این پیام آمده است؛

    بسمه تعالی
    حضور پرشور، دشمن‌شکن و اعجاب‌انگیز مردمان سرافراز و انقلابی شهرستان مرند همراه مردم ایران در سراسر کشور در راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن ماه نشان داد که دشمنان انقلاب و نظام اسلامی، برابر بصیرت، هوشیاری، موقع شناسی و ولایت مداری ایرانیان همچنان مغلوب مطلق و رسوای افکار عمومی جهانیان هستند.
    مردم ولایتمدار شهرستان مرند در راهپیمایی۲۲ بهمن ثابت کردند که با حوادث و فراز و نشیب های ۴۴ساله، پیوند آنها با ولایت مطلقه فقیه و نظام اسلامی مستحکم تر و ایستادگی در حفظ آرمان های امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری، هر سال عمیق تر از سال قبل می شود.
    اینجانب به عنوان خدمتگزار مردم و نماینده دولت انقلابی و مردمی سیزدهم بر خود وظیفه می دانم از حضور آگاهانه و حماسی یکایک مردم ولایتمدار و شهید پرور شهرستان مرند و بخش ها، شهرها و روستاهای تابعه شهرستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضوری گسترده، همواره در صحنه حاضر بوده و نشان دادید به آرمان های امام راحل وفادار بوده و در خط رهبری عظیم الشان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) مستحکم تر از همیشه گام بر می دارید تشکر و قدردانی می کنم.

    ♦️داود عباسی
    معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند

    نویسنده: داود عباسی
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.