نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار جوان فردا javanefarda.ir راستگو معاون استاندار آذربایجان شرقی با حضور در جمع بسیجیان اردوگاه قدس سپاه مرند طی سخنانی اظهار داشت: باید قدر امنیت و آرامش کشور را بدانیم .
وی افزود: آمادگی دفاعی در هر کشوری جز ضروریات آن کشور است و امری بسیار ضروری و حساس است .
وی گفت: ما باید همیشه از تمام جوانب آماده در مقابل تهدیدات دشمنان آماده باشیم و اجازه ندهیم هیچ کشور چشم طمع به کشور ما داشته باشد .
فرماندار شهرستان ویژه مرند با اشاره به وضع کشور های همسایه بیان داشت: در سایه مقام معظم رهبری و خون شهدا کشور ما در آرامش و امنیت است .
معاون استاندار آذربایجان شرقی در ادامه سخنان خود با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و شورا های اسلامی شهر و روستا بیان داشت: انتخابات در ۲۹ اردیبهشت ماه سالجاری در کشور ما برگزار خواهد شد که حضور پر شور و حداکثری مردم در پای صندوقهای رای را می طلبد .
وی با اشاره به برگزاری انتخابات شوراها به صورت الکترونیکی در شهر مرند گفت: انتخابات شور اهای اسلامی فقط در شهر مرند به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که هفت نفر به عنوان عضو اصلی انتخاب خواهند شد .
وی افزود: از مجموع ۱۳۱ نفر ثبت نام کننده ، ۱۱۲ نفر در شهر مرند رقابت خواهند کرد که مردم باید در انتخاب خود آگاهانه عمل کنند تا شاهد رشد و توسعه شهرستان باشیم .
وی با تاکید بر حضور به موقع مردم در پای صندوقهای رای عنوان داشت: به علت الکترونیکی بودن انتخابات شور اها در شهر مرند لازم است مردم به موقع و در زمان اول رای گیری در پای صندوقهای رای حضور یابند .
این مطلب بدون برچسب می باشد.