امروز : یکشنبه 17 فوریه 2019
تاریخ : 2019/02/17 - 10:07 ذخیره فایل ارسال به دوستان

روحانی یادآور شد: متأسفانه برخی از همسایگان ما راه اشتباهی را انتخاب کردند و به پناه آمریکا و صهیونیست رفته‌اند و فکر می‌کنند ایران چشم طمع به آنها دارد در حالی که ایران خواهان روابط صمیمی و نزدیک با همه کشورهای منطقه است.

روحانی در جمع مردم بندرلنگه:

 

ملت ایران انتقام شهدای پاسدار و مرزبان را می‌گیرد
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ملت ایران انتقام شهدای حادثه زاهدان را خواهد گرفت، گفت: ما نمی‌گذاریم مزدورانی که به پاسداران و مرزبانان ما حمله‌ور شدند، از دست انتقام الهی و مردم ایران فرار کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی صبح امروز(یکشنبه) با سفر به استان هرمزگان در جمع مردم بندر لنگه، اظهار کرد: استان هرمزگان بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز ساحلی دارد و دارای ۱۴ جزیره مهم است و جایگاه استراتژیک تنگه هرمز هم در این استان قرار دارد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حادثه تروریستی زاهدان گفت: این شهیدان مردان استواری بودند که برای دفاع از سرزمین، مرزها، امنیت کشور و آرامش مردم ما مرزبانی شرق ایران را به جان خریدند و بدست تروریست هایی که معیارهای انسانی مدنظرشان نیست شربت شهادت نوشیدند.

انتقام شهدای حادثه زاهدان را می‌گیریم

روحانی تاکید کرد: ملت ایران انتقام این شهیدان را خواهد گرفت و ما نخواهیم گذاشت مزدورانی که به پاسداران و مرزبانان غیور ما حمله‌ور شدند، از دست انتقام الهی و مردم مومن ایران فرار کنند.

روحانی تصریح کرد: ما در این منطقه، روابط برادرانه و صمیمی با همه کشورها را می‌خواهیم. هیچ گاه ما آغازگر تجاوزی در کل منطقه نبوده‌ایم. زمانی که صدام به ما حمله کرد ما به همسایگان خود گفتیم که ایران می‌تواند از پس تجاوز به خاک خود برآید و پاسخ دشمنان را بدهد.

رئیس‌جمهور گفت: ما به آنها گفتیم که این مزدوران برای شما امنیتی به بار نخواهند آورد اما ایران مقتدر همواره برای این منطقه امنیت آفرین بوده است و آنها هم دیدند که به درستی چنین چیزی محقق شد. پس از آن نوبت کویت رسید و اگر این روند ادامه پیدا می کرد سایر کشورها هم مورد تجاوز صدامیان قرار گرفتند.

برخی همسایگان فکر می‌کنند آمریکا و صهیونیسم برای آنها امنیت می‌آورند

وی افزود: آنهایی که تصور کردند صدام برای امنیت منطقه مفید خواهد بود، اشتباه کردند و اشتباه بیشتری می‌کنند که می‌پندارند، صهیونیست‌ها یا آمریکایی‌ها برای آنها امنیت آفرین هستند. امنیت منطقه دست ما مسلمانان است. ما باید متحد و کنار هم باشیم و روابط برادرانه و دوستانه با همه همسایگان خود داشته باشیم.

روحانی یادآور شد: متأسفانه برخی از همسایگان ما راه اشتباهی را انتخاب کردند و به پناه آمریکا و صهیونیست رفته‌اند و فکر می‌کنند ایران چشم طمع به آنها دارد در حالی که ایران خواهان روابط صمیمی و نزدیک با همه کشورهای منطقه است.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: یکی دو کشور هستند که متأسفانه با ما روابط صمیمی ندارند و حتی دشمنی دارند که این به ضرر آنها و کل منطقه خواهد بود چرا که انقلاب ما انقلابی مردمی و اسلامی است و ما ۴۰ سال این واقعیت را نشان دادیم که به دنبال معنویت، امنیت و پیشرفت همه کشورها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز هم عمل ما و هم گفتار و رفتار ما همین را خواهد گفت. یکی از اهداف قدرت های استکباری اختلاف در میان مذاهب، اقوام و ملت ها بوده است که گاهی کاملا ناموفق و گاهی هم متأسفانه توفیقاتی را به دست آوردند.

روحانی ادامه داد: آنها به این هدف شوم که میان اقوام و مذاهب اختلاف ایجاد شود، دست پیدا نکردند و امروز در کشور ما همه اقوام و مذاهب اعم از شیعه و سنی در کنار هم با خوبی و مسالمت آمیز زندگی می کنند. زندگی ما در سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و در سراسر ایران باید به گونه ای باشد که اگر کسی وارد خیابان های ما شد، نتواند تشخیص دهد که چه کسانی شیعه و چه کسانی سنی هستند، بلکه همه باید متحد و برادر باشند.

معیار انتخاب مسئولین شایسته سالاری است نه شاخص‌های قومی و مذهبی

رئیس جمهور تصریح کرد: یکی از تصمیمات مهم دولت های یازدهم و دوازدهم افزایش وحدت میان اقوام و مذاهب کشور بوده و امروز در سراسر منطقه در میان مقامات استان های مختلف هم شیعه و هم سنی، هم زن و هم مرد و هم از اقوام مختلف کشور حضور دارند.

وی افزود: ایران به دنبال شایسته سالاری است؛ برای ما مهم نیست که مرد یا زن از کدام قوم و یا از کدام مذهب است بلکه مهم لحاظ کردن شایسته سالاری در امور کشور است که همه استانداران، فرمانداران و بخشداران این وظیفه را برعهده دارند و زمانی که می‌خواهند فردی را استخدام کرده و یا مسئولیتی را به وی واگذار کنند، اساس انتخاب آنها شایسته سالاری باشد.

روحانی اظهار داشت: هرکس که در این کشور، ایران، اسلام و قانون اساسی را قبول دارد باید بداند همه ما دارای حقوق مساوی هستیم و اصل برای زندگی ما قانونگرایی است و همه باید به آن احترام بگذاریم. همه باید به فکر منافع کل کشور باشیم و آنچه که عشق و ایمان ماست، اسلام، قرآن و اهل بیت است و گوشه گوشه خاک ایران ما برای ما عزیز است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آنها که صبورانه به پاسداران ما در مرز حمله می کنند بدانند این کار غلط آنها، این اقدام خون آشام آنها منجر به مضاعف شدن اراده و تصمیم ملت ما در مبارزه با تروریسم می شود.

اراده ملی ما مبارزه با تروریسم است

وی یادآور شد: تروریست های مزدوری هستند سلاحشان از یک جا تأمین می شود و پولشان از کشور دیگری و می خواهند به امنیت ملی ما صدمه بزنند. اراده ملی همه ما مبارزه با تروریسم است و بی تردید ما برای ثبات و امنیت کشور خود تلاش خواهیم کرد. شما مردم در سراسر کشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادید و اعلام کردید ما راه انقلاب، استقلال و آزادی و حاکمیت ملی خود را ادامه می‌دهیم و به مظلومان عالم کمک می کنیم و گفتید که دیگر زیر بار استبداد نخواهید رفت.

رئیس‌جمهور افزود: شما مردم ایستادید و گفتید ما زیر بار استبداد نخواهیم رفت و زیر بار نوکری اجانب نمی‌رویم. خداوند بزرگترین نعمتی که در این ۴۰ سال به ما داده است، استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلامیت است و ما قدردان نعمت‌های الهی هستیم. از اینکه دشمن ما را در فشار قرار دهد، نمی‌هراسیم. دشمن به دنبال توطئه است. آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد فشار بر ملت ایران هستند. هدف آنها این است که ما را خسته کنند. هدفشان این است که بین دولت به معنای عام کلمه و ملت ایران فاصله ایجاد کنند. هدف آنها ایجاد شکاف بین دولت و ملت است؛ می‌خواهند اعتماد مردم را نسبت به نظام سست کنند.

وی افزود: هدف آنها اختلاف، ایجاد دوگانگی و دودستگی در میان ماست. قرآن به صراحت به ما می‌گوید که «بین شما دعوا، نزاع و ستیز نباشد. اگر اختلاف آمد، سستی به بار خواهد آورد و دشمن قوی می‌شود. در نتیجه عظمت شما زیر سؤال می‌رود». ما امروز با وحدت، اتحاد و ایستادگی زیر یک پرچم، با رهبری یک نفر و با یک دولت مشخص و یک قانون اساسی، با منافع ملی مشترکمان برای عظمت ایران عزیزمان، متحد ایستاده‌ایم و باید در این روزهای سخت، کار را پیش ببریم.

روحانی همچنین با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: امروز، روز آزمایش برای دولت، مردم و استان‌های مختلف است. خداوند نعمت را به ما داده است و امروز هم به شما مردم جنوب، آب‌های خلیج‌فارس و دریای عمان را داده است. این نعمت بزرگ این منطقه است. سواحل زیبا در اختیار شماست. این منطقه، توانایی آن را دارد که جاذبه گردشگری خود را بیش از پیش گسترش دهد، زیرا مردمی بسیار مهربان و مکان‌های بسیار دیدنی دارد. امروز با ایجاد جاذبه گردشگری در این منطقه، دیگری بیکاری باقی نخواهد ماند. اگر ما بتوانیم گردشگر را جذب کنیم، بیکاری را ریشه‌کن خواهیم کرد. دولت یکی از تلاش‌هایش این است که معضلات این منطقه و استان را حل و فصل کند.

تلاش دولت حل مشکل بیکاری در هرمزگان است

رئیس‌جمهور ضمن اشاره به تلاش‌های دولت در جهت حل بحران بیکاری در این منطقه اظهار داشت: یکی از اهداف دولت، رفع معضلات مردم منطقه است. من پیش‌تر هم در سخنرانی‌های خود گفته‌ام که ایران از لحاظ گازرسانی، بهترین شرایط را در جهان دارد، ولی دو استان استثناء شده‌اند که یکی از آنها سیستان و بلوچستان و دیگری هرمزگان است. در این دو استان باید کار ویژه انجام شود که در آینده نزدیک، چنین اقدامی انجام خواهد شد. در آینده نزدیک گازرسانی به این منطقه انجام خواهد شد.

وی همچنین افزود: یکی از نیازمندی‌های مردم، لوله‌کشی گاز در این منطقه است که هم برای راحتی مردم و هم برای توسعه صنعت در این منطقه لازم است. این منطقه سرزمینی است که در پرورش ماهی و میگو می‌تواند درآمدی خوب برای مردم داشته باشد. طرح ۱۳ هزار هکتاری برای پرورش میگو را دنبال خواهیم کرد و یکی از طرح‌هایی که در این سفر تصویب خواهیم کرد، همین طرح است. در این سفر حدود ۵۹۵ میلیارد تومان علاوه بر طرح‌هایی که قبلاً در دو سفر قبلی قول دادیم، برای منطقه اضافه کرده‌ایم. انشاءالله پیگیر هستیم که این طرح‌ها اجرا شود.

روحانی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین طرح‌ها در استان، طرح بندرگناوه است که این بندر، بندری قدیمی و مهم برای تجارت و صیادی در این منطقه است که به پس‌کرانه و آبراه‌های ورودی جدید و همچنین لایروبی نیاز دارد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: موضوع صید و صیادی در این استان مشکلات فراوانی دارد. من در مسیر به جناب استاندار گفتم که «راه برای صیادان، تسهیل و برای مردم مجوزهای لازم صادر شود تا یکی از مهم‌ترین شغل‌های مردم این منطقه به راحتی گسترش یابد».

ایجاد بزرگراه ساحلی از بندرعباس تا سیستان

وی گفت: یکی از طرح‌های دیگر در این منطقه، ایجاد بزرگراه ساحلی است. این بزرگراه از پارسیان به بندرعباس و از آنجا به سیستان و بلوچستان می‌رود که این طرح را نیز در دولت بررسی کرده‌ایم و بخش بزرگی از آن، اجرایی و عملیاتی شده است. حدود ۱۲۰ کیلومتر دیگر باقی مانده که در این سفر تأکید داریم تا بودجه آن را تأمین کنیم. ما ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین بودجه برای اتمام این بزرگراه در نظر گرفته‌ایم.

روحانی ادامه داد: این بزرگراه اثر بسیار بزرگی در گردشگری منطقه خواهد داشت و از طریق آن، مردم شهرهای مختلف برای سفر به این منطقه خواهند آمد.

رئیس‌جمهور همچنین ضمن اشاره به چهل‌سالگی انقلاب اسلامی گفت: یکی از اهداف ما در چهل‌سالگی انقلاب، بالا بردن تولید و توسعه در کشور، در عینِ بالا بردن اشتغال در کشور است. ما باید در این سال بر بالا بردن اخلاق و معنویات در کشور نیز تلاش کنیم که انشاءالله با توفیقات الهی خواهیم توانست در این مسیر موفق شویم. این مهم با هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف قابل اجراست.

وی اظهار داشت: ما هیچ کاری را بدون هماهنگی با مردم انجام نمی‌دهیم. هر کجا ما موفق شدیم، آنجایی که بود که ملت و دولت با هم بودند و در کنار یکدیگر تلاش کردند. امروز هم برای توسعه کشور چه در این استان و چه در سایر استان‌ها، انشاءالله با پشتوانه مردم و تلاش مضاعف مسئولین، این کار نیز انجام خواهد شد و از مشکلات عبور خواهیم کرد.

باید آمریکا و رژیم صهیونیستی را از منطقه بیرون کنیم

روحانی در پایان خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی، آمریکا و رژیم صهیونیستی را در منطقه دچار شکست حتمی خواهیم کرد و همه ملت‌های منطقه را دعوت به برادری و حسن همکاری می‌کنیم. ما باید آمریکا و رژیم صهیونیستی را از منطقه بیرون کنیم و با ملت‌های منطقه دست به دست هم دهیم زیرا ما خود به خوبی می‌توانیم از منطقه حفاظت و حراست کنیم و نیاز به آمریکا و نیروهای خارجی نداریم.

رئیس‌جمهور گفت: هرچه زودتر آمریکا و رژیم صهیونیستی از منطقه خارج شوند، ثبات و امنیت مردم منطقه بیشتر خواهد شد، بنابراین ما در این مسیر تردید نداریم و راهی که انتخاب کردیم، راهی صحیح است. خداوند بر ما این نعمت را نازل کرده است. برکت وحدت، برادری و یگانگی، جزئی از آن است. انشاءالله این راه را تا پیروزی نهایی، به حول و قوه الهی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه