جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟

تیم‌های سپاهان اصفهان و پرسپولیس برای سومین‌بار در این فصل و در مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند؛ دیداری حساس که نتایج نبردهای قبلی حساسیت آن را دوچندان کرده است.
کد خبر :361 بهمن ۲۳, ۱۴۰۳
چاپ
91 بازدیدها
0 نظر

یدار تیم‌های سپاهان اصفهان و پرسپولیس در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فردا از ساعت ۱۵ دقیقه در ورزشگاه نقش جهان برگزار می‌شود.

سپاهان در مرحله قبل ۲ بر صفر پارس جنوبی جم را با گل‌های کاوه رضایی و جواد آقایی‌پور مغلوب کرد و در مقابل پرسپولیس توانست با گلزنی علی علیپور، لوکاس ژوآئو و مسعود ریگی مس‌سونگون را از پیش‌رو بردارد و جواز حضور در این مرحله را کسب کند.

پرسپولیس در آخرین تقابل خود در لیگ برتر ایران مقابل گل‌گهر سیرجان قرار گرفت و موفق شد با تک گل سردار دورسون سه امتیاز حساس این دیدار را کسب کند و با روحیه بالا پا به دیدار حساس برابر سپاهان می‌گذارد. اما سپاهان در آخرین تقابل خود مقابل ملوان بحران‌زده با تساوی یک بر یک متوقف شد و حالا باید دید که چه تیمی می‌تواند از این مرحله صعود کند.

سرخ‌پوشان به دنبال انتقام با کارتال

سرخپوشان پایتخت در حالی باید مقابل سپاهان قرار بگیرند که ۲۶ روز پیش در ورزشگاه مام خمینی اراک در سوپرجام مقابل طلایی‌پوشان قرار گرفتند و در نهایت این دیدار با برتری یک بر صفر شاگردان پاتریس کارترون به پایان رسید. پرسپولیسی‌ها در پنج بازی اخیر خود با سپاهان (در لیگ برتر و سوپرجام) چهار بار طعم شکست را چشیده‌اند و فقط یک‌بار توانسته‌اند از این تیم امتیاز بگیرند.

پرسپولیس در دیدار رفت لیگ‌برتر نیز در همین ورزشگاه نقش‌جهان با هدایت کارلوس گاریدو مقابل سپاهان تن به شکست داد تا در این فصل در ۲ دیدار متوالی مقابل سپاهان مغلوب شده باشد. حالا سرخ‌پوشان امیدوار هستند تا با هدایت اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای انتقام ۲ شکست متوالی را از سپاهان بگیرند. نکته جالب توجه دیگر این است که پرسپولیس در چهار مصاف قبلی با سپاهان چهار سرمربی مختلف داشته است و در دیدار پیش‌روی ۲ تیم، پرسپولیس با پنجمین سرمربی متفاوت به میدان خواهد رفت.

دست بالاتر پرسپولیس نسبت به سپاهان

پرسپولیس و سپاهان تاکنون هشت مرتبه در رقابت‌های جام حذفی به مصاف یکدیگر رفتند که سرخ‌پوشان پایتخت دست بالا را دارند. پرسپولیس پنج بار موفق به حذف سپاهان شده است و طلایی‌پوشان سه مرتبه موفق به شکست پرسپولیس شده‌اند.

در تقابل‌های لیگ برتر اما کاملا داستان فرق می‌کند و این ۲ تیم تاکنون ۴۸ بار در لیگ برتر مقابل یکدیگر قرار گرفتند که سپاهان موفق شده ۱۸ بار با برتری زمین بازی را ترک کند و سهم پرسپولیس ۱۲ برد بوده است. طلایی‌پوشان موفق شدند ۵۸ بار دروازه پرسپولیس را باز کنند و پرسپولیس نیز ۵۰ بار موفق به گلزنی برابر سپاهان شده است.

 

اخبار مرتبط

افتخارآفرینی «عقیل قارداش‌زاده»؛ برترین رزمی‌کار جهان
گروه ورزشی و تفریحی بازنشستگان  در پارک لاله بمناسبت گرامیداشت روز کارگر از...
ورزش صبحگاهی بانوان در پارک‌های شهر مرند
تقدیر و تشکر از آقای امیر بابائی مدیر ومالک سونا سینا در شهرستان...
صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت...
دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟

آخرین اخبار ایران

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...
 زاهد محمودی بر رویکرد مردم‌محوری و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد
 آغاز فرآیند تحویل واحدهای پروژه ۳۲واحدی طرح نهضت ملی مسکن در شهرک میلاد...
 تعیین تکلیف ۱۲ پرونده واگذاری زمین برای احداث مسکن مددجویان در فرمانداری ویژه...
 بازدید سرزده فرماندار ویژه شهرستان مرند از اداره ورزش و جوانان شهرستان ویژه...
برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آذربایجان شرقی به ریاست...
 نشست صمیمی فرماندار ویژه مرند با مدیرکل جهاد دانشگاهی استان و هیأت همراه...
 دیدار معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرند با فرمانده جدید سپاه ناحیه...

خبر ورزشی

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.    حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین اصلانی، امام جمعه یامچی، در جلسه شورای اداری شهرستان ب

 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز علمی و پژوهشی در شهرستان مرند 

یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب نیاز است

سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از دل مردم، که مأموریت اصلی آن خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های الهی است. 

تمام حقوق مادی و معنوی!