جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش
جوان فردا | پایگاه خبری تحلیلی
  • ایران و جهان
  • استان
  • شهرستان مرند
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • سیاست
  • ورزش

از منتقدین تشکر می‌کنم سیدحسن: بصورت مستقل وارد انتخابات شدم به گزارش خبرنگارجوان فردابه نقل ازگروه سییاسی بهارنیوز: یادگار امام پس از ثبت‌نام در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان گفت: بنده به صورت...

آذر 29, 1394
65 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

حسن

از منتقدین تشکر می‌کنم
سیدحسن: بصورت مستقل وارد انتخابات شدم

به گزارش خبرنگارجوان فردابه نقل ازگروه سییاسی بهارنیوز: یادگار امام پس از ثبت‌نام در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان گفت: بنده به صورت مستقل وارد انتخابات شدم و امیدوارم بتوانم پاسخگوی مردم باشم.

حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی در نشست خبری خود پس از ثبت‌نام در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان در وزارت کشور، اظهار کرد: امروز توفیق شد تا در وزارت کشور برای شرکت در انتخابات باشکوه مجلس خبرگان حضور داشته باشم. از باب ادب و احترام به ملت شریف ایران به ویژه مردم بزرگوار تهران در این انتخابات ثبت‌نام کردم و خودم را در معرض رأی آن‌ها قرار دادم و خود را پاسخگوی آن‌ها می‌دانم. وی ادامه داد: در هفته گذشته که این بحث مطرح شد با سه نوع برخورد نسبت به حضورم در انتخابات مواجه شدیم؛ گروهی استقبال کردند و برادر کوچک خود را مورد لطف قرار دادند. اقبال خوبی که نسبت به این مسأله صورت گرفت نشان از جایگاه والای امام خمینی (ره) در جامعه دارد.

وی با اشاره به منتقدان حضورش در انتخابات مجلس خبرگان نیز تصریح کرد: دوستان دیگری بودند که به نوعی این حضور را نقد کردند، از آن‌ها هم تشکر می‌کنم. دسته سوم کسانی بودند که حضور را به عنوان یک اختلاف و شکاف در جمهوری اسلامی معرفی کردند. در مورد این مسأله اشاره کنم که اساس حضورم در انتخابات به تبع فرمایش امام(ره) بوده است که تشویق کردند تا جان در بدن داریم به مبنای جمهوری اسلامی پایبند باشیم.

یادگار امام همچنین گفت: در طول تاریخ انقلاب افراد زیادی برای اعتلای نام نظام و کشور جان دادند مثل ایثارگران بزرگوار، شهدای معظم. گروهی از سلامت خود گذشته و گروهی آبروی خود را در این مسیر در میان گذاشتند. امام خمینی(ره) به ما آموختند برای حفظ و تحکیم جمهوری اسلامی باید از خود گذشت و بنده اگر کوچک‌ترین آبرویی دارم گذشتم و خواهم گذشت. وی با تأکید بر ضرورت تحکیم مبانی جمهوری اسلامی، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و یک کلمه بیش. وقتی در پاریس از امام (ره) پرسیدند جمهوری به چه معنا مدنظرتان است اشاره کردند که جمهوری به همان معنای مصطلح و اسلام هم همانی که دین‌مان گفته و در چارچوب نظریه ولایت فقیه تبیین شده است. نظریه ولایت فقیه از اموری است که باید به آن عقیده داشته باشیم و از جان برای آن بکوشیم.

وی افزود: همه ما به عنوان دلدادگان حضرت امیر(ع) و سیدالشهداء و ائمه اطهار(ع)، هیچ راهی برای‌مان جز آن‌که آمال جمهوری اسلامی را نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش دنبال کنیم نداریم.سیدحسن خمینی با بیان این‌که «به صورت مستقل وارد انتخابات شدم»، گفت: دست یکایک مردم شریف را می‌بوسم. جوانان گرانقدری که این روزها اعلام لطف کردند پیوند دوباره‌ای با امام (ره) برقرار کردند. گروه‌های مختلفی از زنان، مردان، مراجع و… این روزها اظهار لطف داشتند. وی در پایان گفت: روز انتخابات روز مبارکی خواهد بود، همه ما از آن روز انتظار ویژه‌ای داریم. در جهان آشفته کنونی هیچ چیز از وحدت ملی، در کنار هم بودن، اعتماد، همدلی و همراهی چنان‌که در شعار امسال رهبری نیز مطرح شده برای ما مهم‌تر نخواهد بود. امیدوارم بتوانم به آن چیزی که مسئول هستم عمل کنم.

اخبار مرتبط

دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...

آخرین اخبار ایران

دومین جلسه شورای اداری مرند/گزارش عملکردروسا/انتقادامام جمعه مرند
ساماندهی وانت‌بارفروشان و ترافیک مرند نیازمند همکاری دستگاه‌ها و شهروندان است/احساس امنیت از...
 دلم به حال پلیس مرند می‌سوزد؛ چرا پلیس باید دغدغه معیشت داشته باشد؟
شکست سنگین حمله نظامی آمریکا به ایران؛ ترامپ مستأصل و سردرگم شد
کریدور مرند و یک مطالبه قدیمی؛ مخالفان دیروز، مطالبه‌گران امروز
اولتیماتوم جدی دستگاه قضایی و فرمانداری مرند به مسئولان جاده‌ها؛ «ترک فعل کنید،...
‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت
امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی...
 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز...
یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب...
سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از...
 زاهد محمودی بر رویکرد مردم‌محوری و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد

خبر ورزشی

‍  گزارش عملکرد اداره گاز شهرستان مرند در حوزه مدیریت بهینه مصرف سوخت

امام جمعه یامچی :بر ضرورت تأسی مدیران به سیره صداقت، شجاعت و عدالت‌خواهی آن بانوی بزرگ اسلام تأکید کرد.    حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین اصلانی، امام جمعه یامچی، در جلسه شورای اداری شهرستان ب

 ‍ تأکید رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی بر حمایت از توسعه مراکز علمی و پژوهشی در شهرستان مرند 

یک تن کاغذ یعنی قطع ۲۴ درخت ومصرف ۴۰۰کیلووات برق و ۲۰۰مترمعکب آب نیاز است

سرهنگ صادقی :بسیج امروز تنها یک سازمان نیست، بلکه فرهنگی است برخاسته از دل مردم، که مأموریت اصلی آن خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های الهی است. 

تمام حقوق مادی و معنوی!